top of page
Rahikkalat_logo_pysty_VALK.png
meistä
tarinamme

-Annukka ja Heljä

Annuka ja Heljä Rahikkala

Tarinat ovat työmme perusta. Meillä jokaisella ihmisellä on monenlaisia tarinoita jaettavana: elämäntarina, tarinat tästä päivästä tai nimenomaisesta hetkestä sekä haaveet tulevaisuuden tarinoista. Tarinoita syntyy jatkuvasti lisää, ne muokkautuvat arjessa kohdatessamme toisia ihmisiä ja vuorovaikuttaessamme heidän kanssaan. Tarinamme ovat ainutkertaisia. Niiden kertominen ja kuunteleminen rikastuttavat elämäämme ja lisäävät ymmärrystä ihmisten erilaisuudesta.

Tässä lyhyesti meidän tarinamme, miksi Rahikkalat on olemassa.

Me, molemmat siskokset, olemme saaneet jo äidinmaidossa palon olla muille avuksi. Sattumalta innostuimme molemmat ensin ihmiskehon hyvinvoinnista ja myöhemmin heräsi isältämme peritty kiinnostus ihmismieleen. Meille tärkeitä arvoja ovat ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, toimijuuden tukeminen, kunnioittava ja tasavertainen toisen ihmisen kohtaaminen sekä usko muutokseen ja positiiviseen voimaan. Näiden pehmeiden arvojen lisäksi molemmista löytyy sinnikäs ja rohkeasti eri tilanteisiin tarttuva työminä, jonka voi heittää monenlaisiin tilanteisiin ja työyhteisöihin. Luonto edustaa meille mahdollisuutta irtautua arjen kiireestä. Se on paikka, jossa keho ja mieli usein lepää ja vahvistuu. Luonto näkyy teemana www-sivuillamme ja osa palveluista on mahdollista toteuttaa luonnon äärellä.

Arvostamme  yhteistyötä, sillä uskomme yhdessä tekemisen voimaan. Lyöttäydyimme yhteen, kun huomasimme vuosien varrella kertyneen erilaisen osaamisemme ja vahvuuksiemme tukevan toisiaan. Arvostamme ihmisten monenlaisia elämänkokemuksia ja erilaista asiantuntijuutta. Teemme mielellämme yhteistyötä muiden kanssa. Yhteistyössä on tärkeää, että arvomaailmamme kohtaavat ja yrityksen takaa löytyvät henkilö ja hänen tarinansa. Rahikkalat-brändin ja logon on suunnitellut graafinen suunnittelija Anna Pakkanen, nettisivut on rakentanut ja suunnitellut audiovisuaalisen median moniosaaja Inka Holck.

TUTUSTU MEIHIN
Annukka Rahikkala
ANNUKKA RAHIKKALA

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, fysioterapeutti AMK

OTA YHTEYTTÄ

annukka(at)rahikkalat.fi 

044 238 9264

Tmi Annukka Rahikkala

y-tunnus 2916954-7

Heljä Rahikkala
HELJÄ RAHIKKALA

Työnohjaaja, työyhteisökehittäjä, työhyvinvoinnin ja -ilon rakentaja, kuntoutuksen ja terveydenhuollon ammattilainen

OTA YHTEYTTÄ

helja(at)rahikkalat.fi 

040 732 9663

Heljä Rahikkala tmi

y-tunnus 3178601-8

Meille työssämme - sinä olet tärkein

bottom of page