top of page
Rahikkalat_logo_pysty_VALK.png
Palvelumme

lyhytterapia

Oletko kohdannut jonkin äkillisen kriisin tai pulmatilanteen? Lyhytterapia voi auttaa sinua selkiyttämään ajatuksia ja elämäntilannettasi, löytämään iloa ja toiveikkuutta,  vahvuuksiasi ja voimavarojasi. Työskentelemme ratkaisukeskeisiä menetelmiä hyödyntäen, sinulle sopivalla tahdilla, kohti toivomaasi tulevaisuutta. 

työnohjaus

Työnohjaus sopii monenlaisiin työelämän tilanteisiin. Edellytyksenä on halu tutkia ja kehittää omaa työtään. Tavoitteet määritämme yhdessä. Työnohjauksen vaikuttavuus perustuu oletukseen, että hyvinvoiva ja työnsä merkitykselliseksi kokeva henkilöstö on organisaation kilpailukyvyn ja tuottavuuden perusta. Työnohjaaja auttaa löytämään työniloa ja keinoja parempaan työarkeen sekä tunnistamaan voimavaroja, vahvuuksia ja mahdollisuuksia. 

sote-kehittämisen asiantuntijapalvelut

Junnaako sote-palveluiden kehittäminen paikoillaan? Eivätkö kehittämistoimet ja -ohjelmat implementoidu käytännön arkeen?  Tarjoamme apua sote-kehittämisen suunnitteluun ja toteutukseen.

työyhteisövalmennus

Onko teitä kohdannut kehittämisväsymys? Eikö kehittäminen etene toivomallanne tavalla? Tarjoamme apua kehittämisprosessien suunnitteluun ja toteutukseen.

fysioterapia & Hieronta

Kaipaatko apua kuntoutumisessa tai toimintakykysi kohentamisessa, jotta arkesi olisi helpompaa, kivuttomampaa ja ennen kaikkea  parempaa? 

työhyvinvointipalvelut

Tulevaisuudessa tarjoamme myös työhyvinvointipalveluja muun muassa yritysten ja tiimien työhyvinvointipäivien järjestämiseen vai toteuttamiseen. Tällä hetkellä nämä palvelut ovat vielä tuotekehitysvaiheessa.

bottom of page